Yritys

Reifer Oy on perustettu 1997 ja joulukuussa 2021 omistajaksi tuli Lankapaja Oy.
Lankapaja-konserni on merkittävä metalliteollisuuden kumppani, jolla on tehtaat Nummelassa, Lahdessa ja Ruotsissa sekä tytäryhtiöt Kangasniemellä ja Salossa/Kiikalassa.

Arvot

Omistautuminen tekemiselle

Kun työskentelemme, teemme sen tosissamme ja tekemiseen keskittyen. Olemme kiitollisia saamistamme töistä ja haluamme panna parastamme asiakkaan tyytyväisyyden saavuttaaksemme

Sovitun noudattaminen

Teemme työmme yhteisesti sovittujen pelisääntöjen ja saamiemme vaatimusten mukaisesti. Uskallamme puuttua epäkohtiin ja tehdä ehdotuksia toimivamman yhteistyön puolesta.

Jatkuva oppiminen

Ymmärrämme osamme arvoketjussa ja tiedostamme jatkuvan kehityksen tarpeen. Käytämme aikaamme ja panostamme sekä henkilökohtaiseen oppimiseen että organisaatiomme jatkuvaan kehittämiseen.

Laatu- ja ympäristölupauksemme

Reifer Oy on kangasniemeläinen, kaksi vuosikymmentä toiminut yritys, joka tuottaa konepajateollisuuden sopimusvalmista ja alihankintapalveluita kotimaisille yrityksille.

Toimintamme kulmakivi on vaativien, mekaanisten kokoonpanojen valmistuksessa. Olemme tunnettuja ruostumattomien ja haponkestävien rakenteiden valmistajina ja toisen tuotantoyksikön myötä pystymme tekemään kilpailukykyisesti myös isompi teräsrakenteita. 

Ollaksemme luotettava ja kokonaisvaltainen kumppani, kehitämme jatkuvasti myös omaa yhteistyöverkostoamme. Toimintamme avoimuus koskee myös hinnoittelua: tarvittaessa asiakas saa erittelyn projekteihin liittyvistä hankinnoista ja kustannuksista.

Toimintamme arvot rakentuvat sovitun noudattamisesta, omistautumisesta tekemiselle sekä jatkuvasta oppimisesta.

Sitoudumme laadun, ympäristön sekä työterveyden- ja turvallisuuden osalta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen, ympäristön pilaantumisen, että vammojen ja terveyden heikentämisen ehkäisemiseen.

Kangasniemellä 10.1.2024

Lassi Otranen
Toimitusjohtaja

Lupaamme kehittää
toimintaamme seuraavasti:

  • Lupaamme lisätä asiakastyytyväisyyttä
  • Lupaamme tehostaa yhteistyötä toimittajien kanssa
  • Lupaamme toimia vastuullisesti huomioiden viranomaisvaatimukset
  • Lupaamme kehittää työympäristön turvallisuutta ja työtyytyväisyyttä
  • Lupaamme vähentää toiminnastamme aiheutuvaa ympäristökuormitusta
  • Lupaamme kehittää yhteistyötä eri henkilöstöryhmien välillä ja järjestää tarvittavaa koulutusta

Toimintajärjestelmämme kattaa myös EN 15085 kiskokaluston komponenttien hitsauksen.