Ohutlevytuotteet

Valmistamme ohutlevyrakenteet ja -osat ruostumattomista teräksistä ja alumiinista. Valmistamme myös tuotteita erilaisista muista teräslaaduista. Tyypillisiä ohutlevytuotteitamme ovat säiliöt ja altaat, suojarakenteet sekä mekaniikkaratkaisut.

Tavoitteemme on, että asiakkaamme saavat mahdollisimman monipuolisen palvelun samasta paikkaa, jolloin aikataulut pitävät ja ylimääräiset logistiset kustannukset häviävät.

Levyleikkaus

Käytössämme on kuitulaser, jolla pystymme leikkaamaan piensarjoja levypaksuuksille 0,5–15 mm. Isommat tai paksummat leikesarjat tulevat joustavasti konsernimme muista toimipisteistä. 

Särmäys

Särmäyksen Reifer tekee kolmella nykyaikaisella särmäyskoneella aina 4000 mm saakka. Konekanta on suunniteltu erityisesti piensarjojen monipuoliseen tuotantoon.

Hitsaus

Hitsauksessa Reiferillä on pitkät perinteet ja tunnustettu osaaminen. Vahvuutemme on erityisesti kirkkaiden metallien ja vaatien muotojen hitsaustyössä. Kaikilla hitsaajilla on hitsauspätevyydet ajan tasalla, ja laadun varmistuksen takaavat 3 kpl omaa IWS-sertifioitua hitsauskoordinaattoria.

Pintakäsittely ja peittaus

Jauhemaalauslinjamme on optimoitu ja suunniteltu pienten sarjakokojen joustavaan pintakäsittelyyn. Uuni rajoittaa kappaleiden koon 3000 x 1500 x 1500 mm. 

Omassa tuotantolaitoksessa oleva allaspeittaus (allaskoko 3000 x 1100 x 1100 mm) varmistaa laadukkaan pintakäsittelyn ja huolellisen epäpuhtauksien poiston aina sopivassa aikataulussa ilman turhia välisiirtoja tai -kuljetuksia.

Kokoonpano

Hallitien tuotannossa on monipuolinen osaaminen erilaisten kokoonpanotöiden parissa. Olipa tarve sitten pienen komponentin kiinnittäminen tai kokonaisen tuotantolinjan rakentaminen, räätälöity ratkaisu löytyy varmasti.

Teemme myös sähköistykset, pneumatiikkaa tai hydrauliikkaa sopimuksen mukaiseen valmiusasteeseen saakka.

Hitsatut ja koneistut rakenteet

Järeämpiä teräksiä työstämme hitsaten ja koneistaen aineenvahvuuksissa 15–100 mm. Tyypillisesti valmistamamme tuote on koneen runkorakenne, palkki tai mekaniikkaosa.

Levyleikkaus

Levyleikkaukseen on käytössämme polttoleikkauslaite, jolla leikkaamme piensarjoja levypaksuudella 15–70 mm. Paksummat ja isommat leikesarjat hankimme joko konsernin muista pisteistä tai kumppaniverkostomme kautta.

Taivutus

Voimme mankeloida 30 mm ainepaksuutta ja 2000 mm pituisia arkkeja

Koneistus

Konepajassamme on käytössä monipuolinen koneistuskalusto.

  • Tasojyrsinnässä käsittelemme pääasiassa max. 7000 mm kappaleita, ja koneemme on modernisoitu 2023. 
  • Aarporia on käytössä kaksin kappalein aina 20 tn kappalepainoon saakka. Max. kappalekoko on 4000 x 2500 x 1500 x 800 mm (X/Y/ZW)
  • Modernisoidulla karusellisorvilla onnistuu max. 2400 mm kappaleiden käsittely.

Pintakäsittely

Sepäntien tuotantolaitokseen valmistuu joulukuussa 2023 märkämaalaamon laajennus ja modernisointi. Noin 600 m2 tilat ja nykyaikaiset maalaamokammiot vievät läpimenoajan aivan uudelle tasolle erityisesti isompien kappaleiden kohdalla.

Oma raepuhalluskammio varmistaa moitteettoman pinnanlaadun ennen maalaustyötä ja mahdollistaa laadukkaan lopputuloksen.

Kokoonpano

Voimme tehdä myös kokoonpanotyöt sopimuksen mukaisesti sähköistyksien, pneumatiikan tai hydrauliikan osalta.