Santtu Keto Reifer Oy:n toimitusjohtajaksi

Reifer Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Santtu Keto (52). Hän aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä 1.6.2022.

Santtu Keto on aikaisemmin toiminut myynnin ja liiketoiminnan johdon tehtävissä, viimeksi Profile Vehicles -konsernin myynti- ja markkinointijohtajana. Koulutukseltaan Keto on logistiikkainsinööri ja täydentänyt osaamistaan mm. ammattitutkinnoilla ja teknologialiiketoiminnan johtamisen YAMK-opiskeluilla.

Kedon edeltäjä Lassi Otranen siirtyy neuvonantajaksi, kunnes jää pois yhtiön palveluksesta myöhemmin syksyllä.

”Santun pitkä kokemus myynnistä sekä henkilöstön johtamisesta ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita toimitusjohtajalta haettiin. Uskomme saavamme sitoutuneen ja yhtiötä edelleen kehittävän toimitusjohtajan Reiferille Kangasniemelle”, sanoo Reiferin hallituksen puheenjohtaja Kari TImgren.

”Odotan jo innolla pääseväni vauhtiin mukaan viemään Reiferiä eteenpäin yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Minuun teki vierailullani suuren vaikutuksen, miten suunnitelmalliselta, luotettavalta ja ammattimaiselta yrityksen toiminta vaikutti. Haluan jatkaa Otrasten veljesten viitoittamaa menestyksen polkua Reiferin arvoja seuraten. Nämä arvot kuvastavat hyvin myös omia arvojani työelämässä. Haluan osaltani kannustaa teitä kaikki yhdessä tekemisen kulttuuriin, joka on avainsana myös koko yrityksen menestymiseen”, Santtu Keto kertoo.

Lisätietoja: Kari Timgren, 040 501 4055.